Janne ymmärtää, että politiikka on yhteispeliä ja yhteistyötä. Politiikassa tarvitaan ideologiaa, mutta ehdottomuudella saadaan aikaan vain paljon meteliä tulosten jäädessä laihaksi.

Arttu Tanner, teknologiayrittäjä

”Olin aina ajatellut, että rehellistä poliitikkoa ei ole koskaan keksittykään, mutta sitten tutustuin Janneen. Arvostan Jannessa palavaa halua tehdä politiikassa ratkaisuja, joilla on todellista ja hyvää merkitystä kaupunkilaisten elämään.”

Helena Paalanne, vs. kappalainen

”En ole koskaan ollut valmis laittamaan itseäni likoon yhteisten asioiden puolesta siinä määrin, että maailma aidosti muuttuisi. Onneksi kaikki eivät ole samanlaisia kuin minä. Minä tuen Jannea, koska tarvitsemme ihmisiä, joilla on osaamista, voimia ja tahtoa muuttaa maailmaa paremmaksi.”

Veikko Halmetoja, galleristi

”Jannen vahvuutena on ehtymätön innostus yhteisten asioiden hoitoon yhdistettynä tinkimättömyyteen suhteessa omiin arvoihin. Lisäksi Jannella on pettämätön kyky nähdä itsensä ironisessa valossa, mikä on politiikassa yllättävän harvinaista. Janne osaa myös ilmaista tunteensa ilman häpeää, oli kyse sitten ilosta tai surusta.”

Jenny Kangasvuo, FT, kirjailija

”Janne edistää arvojemme toteutumista arjessamme idealistin innolla ja realistin tehokkuudella. Näiden asioiden liitto on politiikassa yhtä harvinainen näky kuin hybridibussi kaupungin kaduilla. Janne on täydellinen yhdistelmä järkeä ja tunnetta – juuri sitä mitä kaupunginvaltuustoon tarvitsemme.”

Janne Juusola, pitkäaikainen ystävä

”Arvostan Janne Hakkaraisen sitoutunutta työtä vähävaraisten hyväksi. Yhteiskunnallinen eriarvoisuus voi vähetä vain, kun Jannen kaltaiset osaavat asiapoliitikot saavat pallit haltuun. Maailma nimittäin muuttuu, kun sitä muutetaan. Janne tekee sen.”

Rosa Meriläinen, kirjailija

”Janne on lapsesta saakka ollut utelias, kriittinen ja toimeen tartuttava. Ilokseni hän on valinnut poliittisen vaikuttamisen tien. Janne on rehellinen ja vastuullinen vaikuttaja. Erityisen ylpeä olen siitä, että hän huomioi toiminnassaan yhteiskunnan moninaisuuden ja kuuntelee myös niiden ääntä, jotka eivät elä vallan keskiössä. ”

Laura Ritola, englannin lehtori, partiojohtaja