Joudun valitettavasti jälleen toteamaan, että blogini päivitysväli on ollut aivan liian pitkä. Osaksi tämä johtuu saamattomuudestani ja osaksi siitä, että Twitterin ja Facebookin kautta viestiminen on sekä kevyempää että mielekkäämpää. Osaksi kirjoitusten harva ilmestymisväli johtuu myös siitä, että mitä enemmän asioista tietää, sitä hankalampaa niistä on kirjoittaa lyhyesti ja ytimekkäästi tai rönsyilemättä sivuraiteille.

Onneksi puoluetoverini Jenni Pitko on kirjoittanut kokonaisvaltaisen tekstin kevään poliittisista käänteistä. Suosittelen sen lukemista lämpimästi. En näe tarpeelliseksi kirjoittaa toista samansisältöistä tekstiä. Minun pitäisikin päättää, mitä blogiini jatkossa päivitän. Olisiko parempi idea kirjoittaa kokousraporttien sijaan yksittäisistä asioista aina silloin tällöin? Otan ideoita mielelläni vastaan.

Kerron kuitenkin tässä yhteydessä, että kevätkauden parhain päätös oli ottaa parannettu malli joukkoliikenteen kilpailutuksen pohjaksi. Selkokielellä se tarkoittaa sitä, että joukkoliikenteen taso paranee ensi vuonna, ellei jostain ilmesty yllättäviä poliittisia kapuloita linja-autojen rattaisiin.

Kirjoitan tätä tekstiä junassa. Olen matkalla Helsinki Prideen, jota pidän yhtenä kesän tärkeimmistä ihmisoikeustapahtumista. Sen jälkeen pidän pienen poliittisen kesäloman ja yritän keskittyä opintoihini.

Kesäterveiset