…joka puolella kokouksia, hiiola hiiola hei!

Aikatauluton hiihtolomaviikko on yllättänyt minut täysin. Minun ei tarvitse mennä oikeastaan minnekään.

Viime viikolla osallistuin sekä Oulun vihreiden nuorten hallituksen että kunnallisohjelmatyöryhmän kokoukseen, Maan ystävien lumiukkotempaukseen ja ylioppilaskunnan edustajistolle järjestettyyn seminaariin, jonka jälkeen järjestettiin vielä edustajistositsit. Sitseille osallistuminen tuntui jälkikäteen erityisen huonolta ratkaisulta istuessani hammaslääkärin hoitotuolilla juurihoidossa seuraavana aamuna.

Hiihtolomaviikon ensimmäisenä päivänä olen katsonut YLE:n Elävästä arkistosta Hannu Karpon dokumentteja vuosikymmenten varrelta, vanhoja lastenohjelmia YouTubesta, lukenut paljon lehtiä ja kuunnellut Leevi and the Leavingsia.

En ole oikein vieläkään sisäistänyt, että minulla ei ole mitään järjestöllisiä velvotteita tällä viikolla ja että minun ei tarvitse olla pää kolmantena jalkana ryntäilemässä paniikinomaisesti paikasta toiseen.

Hiihtolomaviikon suoma vapaa-aika on saanut minut päättämään, että jatkossa aion hiukan rajoittaa osallistumisiani erilaisiin tapahtumiin. Suosittelen samaa lämpimästi muillekin. Oulun vihreissä nuorissa aion käyttää puheenjohtajan delegointivaltaa yhä enemmän. Yhden ihmisen tehtävänä ei ole venyttää itseään uupumisen partaalle.

Kokouksia siellä, kokouksia täällä…