Kaikki minut tuntevat tietävät, että kuntapolitiikka ja yhteiskunnallinen päätöksenteko on minulle tärkeää. Asioiden parantaminen ja epäkohtien korjaaminen on minulle intohimo.

Siksi olen erittäin kiitollinen, että sain viime tiistaina luottamuksen toimia Oulun vihreän valtuustoryhmän puheenjohtajana loppukauden. Paikka vapautui, kun edellinen puheenjohtajamme Jenni Pitko valittiin eduskuntaan. Hän luopuu kunnallisista luottamustoimistaan kaupunginvaltuustoa lukuun ottamatta.

Hienon ryhmän puheenjohtajana on hienoa toimia, ja olen iloinen, että minulla on apunani valtuustoryhmän varapuheenjohtajana osaava, asioihin perehtyvä ja tarmokas Henna Määttä. Hän toimi vuonna 2015 eduskuntavaalipäällikkönäni ja lisäksi olimme työkavereita monta vuotta. Yhteistyömme on toisin sanoen jo valmiiksi sujuvaa.

Minun on pakko myöntää, että tulevat haasteet jännittävät minua. Jenni Pitko on hoitanut toimea niin mainiosti, että yhtä upeaan saavutukseen yltäminen on vähintään haastavaa — mutta lupaan yrittää parhaani.

Minut valittiin Oulun vihreän valtuustoryhmän puheenjohtajaksi