Olin 20-vuotias, kun tulin valituksi Oulun kaupunginvaltuuston varajäseneksi neljä vuotta sitten. Muistan ajatelleeni, että olen 25-vuotias kun kuluva valtuustokausi päättyy. Ajatus tuntui tuolloin kaukaiselta, mutta nyt se hetki on lähellä.

On aika aloittaa elämäni toinen kuntavaalikampanja. Kuntavaalien välillä olen ollut ehdolla myös eduskuntaan. Sain niissä vaaleissa vajaat 600 ääntä, suurimmaksi osaksi uuden Oulun alueelta. Eduskuntavaaleihin liittyvä materiaali löytyy yläpalkin Arkisto-kohdan alta. Sieltä löytyy tietoa, joka auttaa arvomaailmani hahmottamisessa.

***

Aloitan kampanjani uudistamalle nettisivuni. Voit tutustua uuteen kuntavaaliohjelmaani täällä. Olen uusinut myös oman esittelytekstini.

Aion jälleen aktivoitua myös blogin puolella. Olen pahoillani siitä, että olen päivittänyt sitä nykyään kovin harvoin. Tämä johtuu muutamasta eri syystä: ensinnäkin tekstien tuottamisen helppous on kääntäen verrannollinen omaan tietotasoon. Kun tietää asioista enemmän kuin ennen, huomaa, ettei helppoja vastauksia ole. Lisäksi toimin tänä vuonna Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen jäsenenä ja Pohjois-Suomen opiskelija-asuntosäätiön valtuuskunnan puheenjohtajana, ja olen käyttänyt paljon vapaa-aikani näihin luottamustoimiin.

***

Tavoitteeni näissä kunnallisvaaleissa on yksinkertainen: tulla valituksi kaupunginvaltuutetuksi päästäkseni rakentamaan parempaa Oulua. Toivon, että tutustut minuun ja vaaliohjelmaani. Jos pidät ajatuksiani ja arvomaailmaani hyvinä ja haluat auttaa, apu on tervetullutta. Minua voi seurata myös Facebookissa ja Twitterissä. Ensin mainittuun kirjoitan harvemmin ja enemmän asiaa, kun taas jälkimmäiseen kirjoitan melkein päivittäin ja vähän vähemmän vakavahenkisempääkin asiaa.

On aika aloittaa kampanja