Eduskuntavaalit lähestyvät päivä päivältä, joten nyt on aika järjestää tukiryhmäni ensimmäinen kokous tälle vuodelle. Koska vaaleja ei voi voittaa yksin, tarvitsen kaiken mahdollisen tarjolla olevan avun.

Jokainen, joka haluaa toimia tukiryhmässäni, voi itse määritellä oman tehtävänsä. Esimerkiksi graafikkoja, yleisiä ideoijia, mainostenjakajia, Facebook-linkkien levittäjiä ja mielipidekirjoitusten oikolukijoita ei ole koskaan tarpeeksi. Jos et ole ennen ollut mukana toteuttamassa vaalikampanjaa, voit nyt päästää mielikuvituksesi valloilleen ja samalla tukea vihreitä arvoja ja tavoitteita.

Tarkoituksena on, että kaikilla kampanjaan osallistuvilla on hauskaa ja että kampanjointi ei muutu liian tiukkapipoiseksi. Jos koet, ettei sinulla ole aikaa vaalien aikaan, tule kuitenkin tarkistamaan, olisinko se ehdokas, jota haluaisit kannustaa vaalivoittoon Pohjois-Pohjanmaalla. Lupaan tarjota ainakin kahvia, teetä ja lämpimiä halauksia.

Tukiryhmä kokoontuu maanantaina 31. tammikuuta kello 18 alkaen kotonani. Asun tilavasti kommuunissa keskustan liepeillä, joten tilaa löytyy ja kotiini on helppo löytää. Tarkan osoitteen saa minulta joko puhelimitse (0414660193) tai sähköpostilla. Tapahtuma löytyy myös Facebookista.

Haluan toivottaa sinut tervetulleeksi työskentelemään avoimemman, ekologisemman ja yhdenvertaisemman Suomen puolesta!

Tervetuloa tukiryhmäni kokoukseen 31. tammikuuta
Merkitty: