Haluatko olla mukana vaalikampanjassani? Tässä on muutamia keinoja, joilla voit osoittaa tukeasi. Olen valtavan kiitollinen kaikesta avusta, koska se tulee tarpeeseen!

Liity mukaan tukiryhmään

Onnistunut vaalikampanja edellyttää laajaa tukiryhmää ja innostuneita ihmisiä. Jos haluat auttaa, voit liittyä tukiryhmäni Facebook-ryhmään. Siellä minä ja tukiryhmäni suunnittelemme ja koordinoimme kampanjaani.

Voit olla myös suoraan yhteydessä minuun ja kertoa, millainen toiminta kiinnostaa sinua.

Lahjoita rahaa

Innostuneiden ihmisten lisäksi onnistunut vaalikampanja tarvitsee rahoitusta. Lehtimainokset, lentolehtiset ja muut mainokset nielevät valtavasti rahaa.

En saa rahaa yrityksiltä, ammattiyhdistysliikkeeltä tai edunvalvontajärjestöiltä. Pienikin lahjoitus on tärkeä, koska rahoitan kampanjani omilla säästöilläni ja yksityishenkilöiden lahjoituksilla. Lahjoittaminen onnistuu tämän näppärän lahjoitustyökalun avulla.

Toimi sosiaalisessa mediassa

Helpoin tapa tukea ja seurata kampanjaani on tykätä Facebook-sivustani ja kutsua muita tekemään samoin. Olen aktiivinen myös Twitterissä ja Instagramissa.

Olen valtavan kiitollinen, jos tykkäät ja jaat sosiaalisessa mediassa tekstejäni ja ajatuksiani! Siten ne saavat enemmän näkyvyyttä.