Huhtikuun kuntavaalit olivat menestys. Vihreät kasvatti paikkamääräänsä seitsemästä kymmeneen kaupunginvaltuutettuun, ja oma henkilökohtainen äänimääräni kasvoi 291 äänestä 370 ääneen. Kiitän luottamuksesta sekä itseni että vihreiden puolesta! Olen iloinen, että pääsen jatkamaan työtäni yhdenvertaisemman, ekologisemman ja hauskemman Oulun puolesta.

Välittömästi vaalien jälkeen aloitettiin puolueiden välinen luottamuspaikkajako. Aiempaa paremman menestyksemme ansiosta saimme paljon hyviä ja merkittäviä luottamushenkilöpaikkoja. Oulun vihreät kokoontui viime sunnuntaina päättämään puolueen sisäisestä luottamuspaikkajaosta.

Kokouksessa päätettiin minun osaltani, että vihreät esittää minua Sivakka-yhtymän hallituksen puheenjohtajaksi vuosiksi 2018-2022. Olen hyvin kiitollinen saamastani luottamuksesta, koska kyseinen tehtävä on erittäin mielenkiintoinen, vastuullinen ja tärkeä! Sivakka-yhtymä on Oulun suurin vuokranantaja, ja konserni omistaa yli 8000 asuntoa eri puolilla kaupunkia.

Lauta- ja johtokuntien uudet luottamushenkilöt päätetään jo ensi kuun kaupunginvaltuuston kokouksessa, mutta kaupungin tytäryhtiöissä uudet luottamushenkilöt valitaan niiden seuraavissa yhtiökokouksissa. Sivakka-yhtymän seuraava yhtiökokous on vasta ensi keväänä.

Tekemistä minulla riittää jo ennen Sivakka-yhtymän hallituksen puheenjohtajuuden alkamistakin, koska kaupunginvaltuuston lisäksi toimin kesäkuusta alkaen seuraavat kaksi vuotta Jenni Pitkon henkilökohtaisena varajäsenenä Oulun kaupunginhallituksessa.

Odotan tulevia vuosia suurella mielenkiinnolla. Ei muuta kuin kädet saveen ja työhön!

Vihreät esittää minua Sivakka-yhtymän hallituksen puheenjohtajaksi
Merkitty: